Karin Mårde Art Director
Jag är en frilansande Art Director och formgivare i Stockholm. Utbildad på Beckmans och Berghs School of Communication och tidigare anställd på bland annat INGO, Ogilvy, Fältman & Malmén och Locomotiv. Nu med egen verksamhet sedan 2013.

Från pasta till läkemedel.
Jag har en bred erfarenhet av allt från varumärkeskampanjer till butikskommunikation och digitala uppdrag. På listan av uppdragsgivare finns varumärken och företag som Tele2, Hemköp, ICA, Felix, Biocodex, OKQ8, Marabou, Barilla, Milda, Scan, Unilever och Nestlé. Mat och retail ligger mig varmt om hjärtat.

Jag jobbar både direkt med kund och med reklam- och inhousebyråer. Några av de byråer jag anlitats av är INGO, CP+B, Åkestam Holst Promenad, Cogs Creative, ICA Byrån, Hemköp inhouse och Tele2 inhouse. Ta gärna en titt i min portfolio, där finns ett urval av tidigare uppdrag.

Ska vi jobba tillsammans?
Det är alltid roligt med nya samarbeten. Anlita mig gärna för både större och mindre uppdrag. För större uppdrag har jag ett nätverk där jag anlitar de kompetenser som behövs för att utföra uppdraget något som är både smidigt och kostnadseffektivt.

Mejla till karin@mardecreative.se eller ring 0765-46 12 39 så tar vi det därifrån.

Back to Top